Brochures & folders

Hoe maak ik een brochure?

Lekker gevoel hè? Gewoon zo’n papieren folder of brochure om even door te bladeren. Ondanks de groei van ons digitale consumeren, wordt papierwerk nog steeds door veel mensen op prijs gesteld. Waar moet een goede folder of brochure aan voldoen?


Geef het gevoel en uitstraling

Het ontwerpen van brochures & folders begint met gevoel. Waar staat jouw onderneming voor, en welke uitstraling past daar bij? Zakelijk, modern, traditioneel of misschien wel gezellig oubollig? Als je bedrijf een huisstijl heeft, dan kan dat een goed uitgangspunt zijn.

Goed beeld- en fotomateriaal

Natuurlijk vertelt de tekst vooral het échte verhaal. Maar beelden en foto’s ondersteunen je verhaal. En andersom. Mensen zijn erg visueel ingesteld. Eigenlijk kun je een brochure van je bedrijf wel beschouwen als een prentenboek voor volwassenen. Het oog wil ook wat.

Je verhaal, de tekst

Bij de tekst is het belangrijk dat de lezer door het verhaal geleid wordt. Van A tot Z. Maar de lezer moet ook bij H kunnen beginnen met lezen en de boel dan ook nog begrijpen. Schrijf dus alinea’s die ook op zichzelf gelezen kunnen worden. Gebruik goede koppen. En kaders zijn ideaal om op een bepaald stuk de nadruk te leggen.

Waar kan ik je mee helpen?

Wil je een brochure of folder voor je bedrijf hebben? Ik help je graag met:

-       Het ontwerp

-       De beelden en foto’s

-       Teksten voor je brochure of folder

-       Voordelig drukken

Hulp nodig? Laat me dan even weten hoe ik contact met je op kan nemen, en hoe ik kan je kan helpen.

Leuk! Waar kan ik je mee helpen? Vul dit formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.