Over in je web

Of liever gezegd: over Guido Bol. Aangenaam. 

Tekst ,taal, reclame en communicatie gieren door de aders. Nogal druk daar! En een stromende bron die zomaar leidt tot in je web. Met passie en plezier schrijf ik (met name commerciële) teksten. Maak ik pakkende advertenties en maak websites die ook nog vindbaar zijn.

Mijn doel? Mensen inspireren en activeren, maar bovenal: laten doen. Elke pixel moet een boodschap hebben. En elke letter moet het waard zijn te lezen. Waarom?

Je wilt actie!

Communicatiemiddelen veranderen en verbreden in hoog tempo. Websites, banners, direct mails, Facebook, Twitter, advertenties, nieuwsbrieven, en en en...Op dit moment klopt bijvoorbeeld Google+ op de deur, of is misschien alweer passé (lees: mislukt).

Rustig aan, even back to basic...

Wat wíl je dat het brengt? Uiteindelijk moet je klant, los van het communicatiemiddel, in actie komen. Iéts doen. Bijvoorbeeld jouw product kopen, jouw bedrijf (nog beter) leren kennen, jouw informatie tot zich nemen. En daar ligt mijn kracht en uitdaging als adviseur in communicatie en reclame. De juiste tekst, voor het gekozen communicatiemiddel met een helder doel. Een combinatie van mijn passie, ervaring en opleiding. 

Passies enzo

Tekst en taal, dat is duidelijk. Kijk eens op in je weblog. Daarnaast heb ik een aangeboren voorliefde voor karretjes, ookwel aangeduid met auto's. Ik schrijf niet alleen, ik lees ook graag. Mijn hobby fotografie houd ik met veel moeite in de hand. En verder ben ik ook wel van de actualiteiten.